KINDERFEESTJE

Ben je binnenkort jarig, vier dan je kinderfeestje bij SKATE FEVER. Nodig al je vriendjes uit voor jouw roller disco party. Natuurlijk mag je verkleed en/of in neon / disco kleding komen. Wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke kinderpartijtje voor jouw en je vriendjes en vriendinnetjes.

Uitnodigingskaarten kunt u bij de balie/skatewinkel van SKATE FEVER kopen of online via skatefever.shop bestellen.

De kinderen kunnen na ontvangst direct gaan rolschaatsen en onze medewerkers brengen u naar uw feesttafel. Ook is er voldoende tijd om cadeautjes uit te pakken en heerlijk te smullen van friet en een snack. Wij weten hoe dorstig ze kunnen worden van rolschaatsen, dus is er onbeperkt aanmaaklimonade gedurende het feestje voor alle kinderen. Dit arrangement duurt in totaal 2 uur, is vanaf 6 kinderen te boeken en kost €17,50 per kind. Inclusief:

  • Entree SKATE FEVER.
  • Verhuur rolschaatsen.
  • Bescherming: borg €50,- cash. (let op bescherming is te huur vanaf maat s volwassenen)
  • Aanmaaklimonade voor de kinderen.
  • Friet en snack.
  • Presentje voor de jarige.
  • De twee eerste begeleiders betalen €10,- p.p. hierin zit inbegrepen: entree, rolschaatsen, frietje + snack en koffie / thee.
  • Overige begeleiders die aanwezig zijn bij het kinderfeestje betalen €19,50,- per persoon ongeacht of ze alleen komen kijken. (Dit is incl. frietje + snack en koffie / thee)
  • Een kinderfeestje duurt in totaal 2 uur. Dit is inclusief eten en drinken.

Optie 2 Willen jullie liever een zakje chips, koek en waterijsje? Dan kan dit natuurlijk ook i.p.v. frietjes en een snack. Dit kunt u aangeven bij de opmerkingen op ons betaalformulier. Natuurlijk is onze bar ook open voor een extra traktatie voor de kinderen. Wij verkopen chips, koek en verschillende soorten snoep. Dit kan men op de dag zelf kopen. Let op: lees onze huisregels voor kinderfeestjes aandachtig door. Zo is het geven van een kinderpartij mogelijk op alle openingsdagen tussen 12:00 en 19:00. Ouders die komen kijken dienen ook entree te betalen, €19,50 per persoon. Het kinderpartij is alleen te boeken voor kinderen t/m 12 jaar. Anders kan het tienerarrangement wordt geboekt.

Om de reservering te bevestigen dient u vooraf een betaling (iDeal) te verrichten.

I.v.m. het reserveren van de ruimte is het niet mogelijk om terplekke met meer personen te komen.
U dient dus van te voren voor alle personen (kinderen + begeleiders) online te reserveren en te betalen. Terplekke betalen en doorgeven is niet mogelijk.

Reserveer een kinderfeestje, klik hier

i.v.m. vakantie gesloten
22 Juli tm 6 Augustus

We beloven dat we nooit zullen spammen! Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.