SKATELESSEN 18+

skatelessen

SKATELESSEN 18+

Uitdagende groep- skatelessen voor volwassenen 18+
Toe aan wat meer beweging en / of op zoek naar een nieuwe uitdaging!? Kom dan naar onze skatelessen en leer rolschaatsen en dansen op wielen. Ontmoet leuke mensen met dezelfde passie. Onze groepslessen zijn voor iedereen die wilt leren dansen op rolschaatsen. Bent u een (absolute) beginner? Dan raden wij eerst een privé les aan.

*Data start nieuwe cursus: woensdag 25 januari 2023

Voor wie: Iedereen die dat zou willen (18+)
Wanneer: Woensdagavond
Tijdstip: 19:30 – 20:30 uur (inloop 19.15 uur)
Kosten: 5 lessen € 100,-
Geen rollerskates: Skatehuur € 5,- per les
Bescherming setje: € 5,- per les
Aanmelden: alleen via onderstaand formulier.

De betaling dient vooraf te worden gedaan. U kan bij ons pinnen/contant afrekenen. Inloop is 19.15 uur. De deur sluit om 19.30 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Na de les is er ruimte voor vragen en een kijkje in onze skate winkel. Ook voor advies over wielen, onderdelen en onderhoud kunt u bij ons terecht na de les. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Wij hebben een korte drink pauze tijdens de les. Drinken kunt u kopen voor €2,50 bij onze bar.

Onze skatelessen worden gegeven in een blok van 5 lessen. Na de 5 lessen kunt u ervoor kiezen om te stoppen of verder te leren. Blijf op de hoogte van de startdata door onze website www.skatefever.nl of Facebook pagina SKATE FEVER NL regelmatig te controleren. Kom en ontmoet leuke mensen met dezelfde passie. Ook is het mogelijk om een privéles / skateworkshop bij ons te boeken tussen 12.00 en 21.00 uur. Erg leuk en leerzaam voor beginners en ervaren skaters. Bent u een (absolute) beginner, dan raden wij eerst een privé les aan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze pagina prijzen / privé skate les/ workshop. Kunt u niet komen lessen maar wilt u wel rolschaatsen? Dit kan 6 dagen in de week bij ons. Bekijk onze ruime openingstijden voor meer informatie.

*deelname aan de lessen is geheel op eigen risico.

*Les gemist, dan vervalt uw les. De les kan niet op een ander moment ingehaald worden. Wij geven GEEN geld terug.

Personeel gezocht

Personeel gezocht
Wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste nieuwe medewerk(st)er! Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een super leuke veelzijdige job in de leukste werkplek van Rotterdam eo…. Stuur dan je CV MET foto en motivatiebrief naar info@skatefever.nl en wie weet feesten we binnenkort samen ?
jouw profiel:
tussen 15 en 23 jaar
hands-on mentaliteit
goed met mensen
gastvrouw/man houding
teamplayer
tijdens weekend beschikbaar
durft feestkleding te dragen
En twijfel je, vraag het dan! ?
Kan een afbeelding zijn van schoenen en de tekst 'PERSONEEL GEZOCHT Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij SKATE FEVER. Solliciteer nu via info@skatefever.nl Ook zijn wij opzoek naar medewerkers voor onze nieuwe virtual reality arcade.'

Weekend plannen?

Vijf dagen van de week zijn we open om gezellig te komen rollen in onze roller skate discotheek.
Ben je 16 of ouder dan is misschien vrijdagavond een leuke optie. De DJ draait dan vooral veel top40 en een mooie mix met RNB hiphop.
Ben je 18 jaar en ouder en toch meer op zoek naar die lekker playlist van “toen” gemixt met de muziek van nu, dan is zaterdagavond jouw avond. De DJ draait dan een lekker mix van al die top hits van “toen” en beetje van nu. Misschien leuk om een keertje te komen met je vriend/vriendin, man/vrouw, tea,leden van je club, buren, neven/nichten …. enfin je snap wat ik bedoel.
We hopen je/jullie snel (weer) een keer te zien!
Reserveer jouw kaartje alvast nu hier
Grtjs SF crewDe leukste cadeautjes koop je natuurlijk bij SKATE FEVER.

De leukste cadeautjes

De leukste cadeautjes koop je natuurlijk bij SKATE FEVER. ?? Onze shop is wo tm zo geopend van 12:00 tot 21.00 uur. Online shoppen kan ook via www.skatefever.shop
Wij verkopen rolschaatsen, wielen, onderdelen, skatetassen, disco kousen en nog veel meer. ?


Rolschaatsbaan i.p.v. een ijsbaan dit jaar

Rollerdisco op locatie

Super leuk voor gemeentes of verenigingen, dit jaar geen ijsbaan maar een super leuke rolschaatsbaan bij jullie locatie.

Naast onze vaste locatie bieden we ook de mogelijkheid tot het organiseren van een roller disco op locatie. We hebben speciaal voor deze dienst een extra website www.skatesverhuur.nl aangemaakt. Kijk eens rond en wellicht kunnen we je ergens mee van dienst zijn.


0
    0
    Jouw kaartjes
    Nog geen kaartjes