SKATELESSEN!

Uitdagende groep- skatelessen voor volwassenen 18+ Toe aan wat meer beweging en / of op zoek naar een nieuwe uitdaging!? Kom dan naar onze skatelessen en leer rolschaatsen en dansen op wielen. Ontmoet leuke mensen met dezelfde passie. Onze groepslessen zijn voor iedereen die wilt leren dansen op rolschaatsen. Bent u een (absolute) beginner? Dan raden wij eerst een privé les aan.

*Data start nieuwe cursus: woensdag 25 Januari 2023

Voor wie: Iedereen die dat zou willen (18+)
Wanneer: Woensdagavond 25 januari 2023
Tijdstip: 19:30 – 20:30 uur (inloop 19:15 uur)
Kosten: 5 lessen € 100,-
Geen rollerskates: Skatehuur € 5,- per les
Bescherming setje: € 5,- per les
Aanmelden: alleen via info@skatefever.nl ( vergeet niet uw naam, aantal personen en telefoonnummer door te geven )
De betaling dient vooraf te worden gedaan.
U kan bij ons pinnen/contant afrekenen.
Inloop is 19.15 uur.
De deur sluit om 19.30 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent.

Na de les is er ruimte voor vragen en een kijkje in onze skate winkel. Ook voor advies over wielen, onderdelen en onderhoud kunt u bij ons terecht na de les. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Wij hebben een korte drink pauze tijdens de les. Drinken kunt u kopen voor €2,50 bij onze bar. Onze skatelessen worden gegeven in een blok van 5 lessen. Na de 5 lessen kunt u ervoor kiezen om te stoppen of verder te leren. Blijf op de hoogte van de startdata door onze website www.skatefever.nl of Facebook pagina SKATE FEVER NL regelmatig te controleren.

Kom en ontmoet leuke mensen met dezelfde passie. Ook is het mogelijk om een privéles / skateworkshop bij ons te boeken tussen 12.00 en 21.00 uur. Erg leuk en leerzaam voor beginners en ervaren skaters. Bent u een (absolute) beginner, dan raden wij eerst een privé les aan. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze pagina prijzen / privé skate les/ workshop. Kunt u niet komen lessen maar wilt u wel rolschaatsen? Dit kan 6 dagen in de week bij ons. Bekijk onze ruime openingstijden voor meer informatie.

*Deelname aan de lessen is geheel op eigen risico.
**Les gemist, dan vervalt uw les. De les kan niet op een ander moment ingehaald worden. Wij geven GEEN geld terug.

i.v.m. vakantie gesloten
22 Juli tm 6 Augustus

We beloven dat we nooit zullen spammen! Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.