SPARKELS PARTY-BAR

SPARKELS PARTY-BAR

Sparkels is de perfecte plek om met vrienden en/of collega’s te relaxen en uit te gaan. Gevestigd op de eerste etage bij SKATE FEVER roller disco. Combineer uw avondje uit met een ronde rolschaatsen, boek een skate workshop, poolen of bezoek onze VR Arcade. Maak uw weekenden bij ons onvergetelijk in een intieme en gezellige ruimte met dj’s en medewerkers die u tot laat in de avond zullen entertainen. Ook kunt u heerlijke hapjes en cocktails bestellen op de avond met uitzicht op de roller disco baan. Bekijk www.sparkelspartybar.nl voor meer informatie en sfeerfoto’s.

Ideale uitje voor:

  • Stelletjes.
  • Vrienden groepen.
  • Teamuitjes
  • Bedrijfseesten.
  • Vrijgezellen feesten.
  • Verjaardagfeest.

Reserveer nu uw plekje door het onderstaand formulier in te vullen. Let op: zonder een bevestiging e-mail wordt er geen toegang verleend. Ook dient u ouder dan 18 jaar te zijn. Alleen te boeken op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19.00 uur. Natuurlijk is het in overleg ook mogelijk om op een andere dag / tijdstip te komen.

SPARKELS PARTY-BAR

SPARKELS PARTY-BAR AANMELDEN
DD dash MM dash JJJJ
Sparkles party bar is alleen open op Vrijdag en Zaterdag. Wilt U de gehele bar afhuren op een andere dag, vraag dit aan via de opmerkingen optie.
Sparkles party bar is alleen open op Vrijdag en Zaterdag, vanaf 19:00 uur open. Wilt U de gehele bar afhuren op een andere dag, vraag dit aan via de opmerkingen optie.
Geef aantal personen op.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Toestemming(Vereist)